Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Internationalt Alfa Romeo Træf
Fra Fredag, 22. Juni 2018
Til Søndag, 24. Juni 2018
Så bliver det Jyllands tur til at holde træf i år.

jy1806 traef01
Og efter den kæmpe succes, vi havde med at holde jubilæumstræffet i 2015 i Ribe, var det nærmest et krav, at vi genbruger Ribe Camping og holder endnu et træf der. Vi har simpelthen ikke hørt nogle negative bemærkninger i forbindelse med træffet i 2015. Vi har derfor booket pladsen i weekenden fra fredag den 22. til søndag den 24. juni 2018, så vi kan afholde internationalt Alfa Romeo træf. I den anledning vil vi gerne invitere alle interesserede Alfister fra nær og fjern til et forhåbentlig uforglemmeligt supertræf i Ribe.

Tro nu ikke, at det bliver en kopi af det sidste store jubilæumstræf, for selv om vi synes, at det gik godt, er der stadig plads til forbedringer. Først af alt har vi et ønske om at gøre det rigtig internationalt. Vi har i den anledning inviteret Alfa Romeo-klubberne i landene omkring os med. Vi har derfor et håb om, at vi kan trække udenlandske Alfister til. Desuden er det Sankt Hans aften under træffet – og det skal fejres!

Grill-aftenen fredag prøver vi at forbedre ved at arrangere med en grillmester, der klarer serveringen. Køreturen kan nok også godt tåle en revidering, så det arbejder vi med. Sidste gang var vi nok ikke helt forberedt på, hvor stor en tilslutning der kom til træffet.

Til dem, der ikke var med sidst i Ribe, kan det oplyses, at Ribe Camping er valgt, fordi de har faciliteterne og i en standard langt over middel. De har masser af gode hytter i forskellige størrelser, gode pladser hvis man selv har telt eller campingvogn med, en kæmpe grill-hytte til hyggen om fredagen samt stor lækker festsal med polstrede møbler og varme. Hverken vind eller kulde kan således ødelægge festaftenen lørdag. Pladsen har mange gode faciliteter i øvrigt for både børn og voksne (se mere på www.ribecamping.dk).

jy1806 traef02
Desuden ligger Ribe Camping rigtig godt i forhold til Ribe centrum (cirka en kilometer derfra). Ribe er Danmarks ældste by med hyggelige brolagte gader og gamle skæve huse, åen der løber gennem byen samt den flotte domkirke. Vi skal selvfølgelig ligesom sidste gang ind til centrum lørdag formiddag for at præsentere vores biler.

Der er selvfølgelig alternative muligheder for overnatning, f.eks. vandrehjem og hotel, hvis man ikke er til camping. Faktisk er det så fin en lille by, at den flere gange er blevet hædret, bl.a. som bedste rejsemål for mindre byer i Europa (se mere på www.visitribe.dk). Har man tid til det, kan det kun anbefales at holde en lille ferie med indbygget træf i weekenden. Det gør bl.a. formanden for den jyske sektion, for der er også masser af seværdigheder i øvrigt; f.eks. den storslåede natur rundt om Ribe samt vadehavet med tilhørende øer.

Så derfor; reservér gerne weekenden/dagene i kalenderen allerede nu. Vil man være på den sikre side, kan overnatningen også bestilles nu. Det skal man dog selv klare. De fleste vælger sikkert Ribe Camping, men overnatning bestiller og betaler man altså selv.

Endeligt program med tilmelding kommer i senere. Prisen for træffet vil være som sidst, og det var ikke dyrt.

Vi glæder os forfærdeligt meget til at se jer til denne forhåbentlig uforglemmelige weekend med træf og fest.

I migliori saluti fra Sektion Jyllands bestyrelse.
Sted : Ribe Camping, Farupvej 2, 6760 Ribe


Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Jylland

Tilbage


Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark