Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: Ingen gnist på tænding

Ingen gnist på tænding 10.07.2017 17:41 #26156

Har pt min Spider på værksted. Efter endt rep. kan min mekaniker ikke starte bilen. Der er masser af strøm på batteriet men der kommer kun 6 volt frem til tændspolen og ingen gnist. Er der nogen der ar en løsning på dette?

NB Det er en Spider QV fra 1986

Sv: Ingen gnist på tænding 10.07.2017 17:43 #26157

Der er nok noget modstandstab oppe ved nøglen..

Sv: Ingen gnist på tænding 10.07.2017 19:50 #26160

Noget må have ændret sig, der er vel ikke andet at gøre end at starte fra en ende af? Hvad har der været repareret?
Med venlig hilsen
Morten Svendsen, Rødekro
ARKD-medlem nr. 4630
Alfa Romeo 1300 GT Junior 1966
Alfa Romeo 1300 Spider 1971
Fiat Grande Punto 1.3 JTD 5D Dynamic 2009
Citroen C4 Cactus 1.6 HDI Feel 2016
Peugeot 208 BlueHDI Desire Sky 2017
Ex - VW Multivan Highline 2.5 TDI 7 prs. 2006
Ex - Fiat Punto 85 ELX 3D 1998
Ex - Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 1996
Ex - Fiat 128 1.1 1973
Sidste redigering: 10.07.2017 19:50 af Morten Svendsen.

Sv: Ingen gnist på tænding 10.07.2017 20:53 #26163

Min mekaniker har skiftet bremseforstærkeren, udskiftet køler og afmonteret condenser til aircondition. Jeg har talt med ham om han skulle have ramt nøgle ledninger under instrumentbordet.

Sv: Ingen gnist på tænding 30.07.2017 21:09 #26251

Fandt i fejlen?
Med venlig hilsen
Jørgen Schmidt, østjylland
ARKD-medlem nr. 4118
Alfa Romeo 156SW 1.8, 2000
Alfa Romeo 146ti 2.0, 1996
Alfa Romeo Spider 2.0, 1972
Alfa Romeo 75TS LE, 1992 (u/pl)
Alfa Romeo 75TS, 1991 (u/pl)
Ex - Alfa Romeo Giulietta 2.0, 1983
Ex - 5 stk. Alfa Romeo 75TS
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.13 sekunder

Banner

© 2008-2017 Alfa Romeo Klub Danmark