Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Med bimmerfolket på Sturup Raceway
Torsdag, 01 September 2005 00:00
Den danske BMW klub inviterede til trackday

I øsende regnvejr den 15. september mødtes fire Alfa'er og en stribe BMW'er til BMW-klubbens trackday-arrangement på Sturup Raceway.

Det var kun anden gang, jeg skulle på bane og vejret lignede en gentagelse af den første, nemlig regn og masser af slagsen.

Vejret blev bedre og bedre jo tættere på Sturup vi kom og kørslen blev afviklet på en knastør bane og nærmest perfekte forhold.

   
Alfa chase ned forbi pitten.
Peter Dyrelund fører an i en flot Alfa Romeo kortege ...

Der var masser af køretid på banen og instruktørerne var villige til at give tips og lægge bil til, til et 'lift', så man kunne se linierne gennem kurver, bremse- og indstyringspunkter mv. Altsammen meget lærerigt og brugbart efterfølgende.

De fire Alfa-kørere var Peter Dyrelund, Peter Kolding, Morten Stjernholm og mig, Kenneth. Der var 156'ere i alle størrelser, lige fra 1,6 til noget voldsomt V6-noget. Og så selvfølgelig Peter Dyrelunds hvide sud, der også fungerede som 'Raceway-taxi'. Efter en tur i den som passager, hvor der blev kommenteret punkter og linier, var der bedre flow og rytme på mine omgange og banen blev lettere at køre.

Mht. selve arrangementet må jeg indrømme, at jeg blev positivt overrasket over den megen tid på banen på trods af, at vi kun havde den i 4 timer. Så de 350 kroner var givet godt i mit tilfælde.

PS. Det har været en god dag, når man kommer hjem og får at vide, at "hvis du smiler mere, falder toppen af dit hoved af"!

Kenneth Klinge, Alfa Romeo 156

 
foto: BMW klubben
 
 

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark