Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Årets sidste arrangementer
Onsdag, 17 December 2008 23:29
   
Nisserne fra Sektion Fyn serverede glögg og æbleskiver ved årets sidste sparke-dæk-træf på P-pladsen v. Karoline Cafeteria.

Som året rinder ud, tynder det også ud i Alfa Romeo Klub Danmarks ellers tungt besatte arrangementskalender.

Men de fast tilbagevendende sparke-dæk-træf rundt omkring i landet bliver stadig afholdt, uanset årstid og vejr. I år er der oven i købet kommet to nye til "familien" - begge med udsigt til en af Danmarks mange broer. (Læs evt. mere om vores sparke-dæk-træf i denne artikel)

Sparke-dæk-træffene på Fyn ved den gamle Lillebæltsbro på P-pladsen v. Karoline Cafeteria er hurtigt blevet et populært mødested for de midtjyske og fynske medlemmer, og medlemmerne fra Sydsjælland, Lolland og Falster har kunnet glæde sig over udsigten til Farøbroerne fra rastepladsen på Farø.

Hvis man trænger til at komme ud og blive "luftet" efter julens hygge i familiens skød, er der stadig mulighed for at komme i selskab med ligesindede (Alfister) ved årets sidste sparke-dæk-træf i hhv. Åbenrå og Roskilde den 27. december.

Hvis disse muligheder ikke lige passer ind i "programmet", vil der næste år være masser af muligheder for at mødes - bare hold øje med vores arrangementskalender.

Under alle omstændigheder ønskes du og din familie en rigtig glædelig jul !

 
 

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark