Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Afløseren for Alfa Romeo 166 er endnu temmelig langt væk
Lørdag, 13 November 2010 12:05
   
Sådan kunne en Alfa Romeo 169 se ud.

Under en pressekonference, der skulle offentliggøre Chrysler Groups indtjening i 3. kvartal, kom Sergio Marchionne, Fiat Group Automobiles administrerende direktør, også med et antal udtalelser bl.a. omhandlende Alfa Romeos fremtid.

En af de mere interessante udtalelser omhandlede den længe ventede afløser for den udgåede Alfa Romeo 166, ofte omtalt som Alfa Romeo 169.

Marchionne afviste kategorisk det verserende rygte om planerne for en ny Alfa Romeo luksus-sedan, der skulle bygges ved siden af en søstermodel fra Maserati. Dette teoretiske projekt, der efter sigende skulle produceres på Chryslers fabrik i Ohio, skulle godkendes i år for at kunne blive markedsført i 2012.

Marchionne udtalte: "For at være ærlig, kan jeg stadig ikke lide designet" og "indtil vi ramt det rigtige design, er jeg ikke sikker på, at vi vil bruge penge på projektet".

Hvordan han så vil få udviklet det rigtige design, uden at investere i projektet, fremgik ikke helt tydeligt. Under alle omstændigheder mente Marchionne, at godkendelsen af projektet var mindst seks til ni måneder væk - hvis projektet i det hele taget bliver godkendt ...

 
 

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark