Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Til motorløb "i det grønne"
Søndag, 29 Maj 2011 09:33
   
Nürburg

Så blev det igen tid til den årlige Eifeltur, men denne gang uden kørekursus. Ikke at der manglede action, for der var 6-timers VLN-løb på Nordsløjfen om lørdagen med mange fede biler. Alfa Romeo 147 JTD Cup, Mercedes Benz SLS AMG GT3, P4/5 Competizione, Porscher, BMW- og VW-fabriksteams blot for at nævne et lille uddrag af de 27 klasser, som deltager i sådan et løb.

Vi kørte fra Danmark fredag formiddag og første stop var Alfisti.net's nye lokaler i Sierksdorf ved Neustadt. André og Tim tog imod os og viste rundt mellem hylder fyldt med lækre dele. Efter sandwich og vand hos Alfisterne kørte vi til Ascheberg på Hotel "Goldener Stern", hvor vi mødtes med Track-Club.dk's deltagere til aftensmad og hyggesludder.

Lørdag startede VLN-løbet klokken 11.30, så der blev ikke sovet længe. I Nürburg tog vi rundt og så løbet fra forskellige steder, blandt andet ved Antonius Buche på langsiden. Fedt at se racerne kommer med "kablet stramt" under broen og op mod Tiergarten.

Vejret var blandet under Touristenfahrt søndag og mandag. Regnvejret betød, at asfalten var glat og samtlige deltagere på turen kørte meget hensynfuldt i det våde vejr. De fleste deltagere fik også kørt omgange i tørvejr begge dage.

 
   
Vores reporter på stedet (og Henrik ...).
(det meste) Tekst og foto: Kenneth Klinge
 
 

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark