Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Forsidemodellen Alfa Romeo 4C
Søndag, 10 November 2013 11:09
   

I disse dage, hvor Alfa Romeo 4C bliver præsenteret for publikum hos de danske forhandlere, er den, efter pressepræsentationen i Italien, "landet" forsiden af adskillige af verdens bilmagasiner.

Her er et par citater fra artiklerne i de viste magasiner:

"Den har alt det vigtigste, og det er, som vi er ved af genopdage, værdier som lav vægt, et vridningsstabilt chassis, et lavt tyngdepunkt og korte overhæng - samt naturligvis en undervogn, der er blevet pryglet rundt Alfas testanlæg Balocco, hvor du formode, at de har været temmelig ekstatiske for at lov til at skabe noget, der ikke er en godt kamufleret Fiat Stilo."
Steve Cropley, Bil Ekspressen.


"Experience tells us that racing cars don't work on the road and road cars don't work on the track. It seems that the 4C is a good compromise with great driver feedback on the road but without the shakes an rattles, and higly capable on the track without ripping the tyres to shreds og boiling the brakes."
Phil Ward, Auto Italia.


Hvis du sidder og føler dig fristet til at spendere de 1,1 mill. kr. en Alfa Romeo 4C koster i Danmark, må du nok væbne dig med tålmodighed. De 5 eksemklarer, som det danske marked har fået tildelt i 2014, er angiveligt allerede blevet solgt ...

 

 

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark