Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Pilgrimstur til Nürburgring og Spa-Francorchamps
Fra Fredag, 22. Juni 2018
Til Tirsdag, 26. Juni 2018
Der har ikke været så stor interesse for de senere pilgrimsture med kun få deltagende biler. Det betyder, at vi denne gang ikke arrangerer egen pilgrimstur, men vi kobler os på en tur, som en Facebook-gruppe om at køre trackday på Spa afholder, og som også VW-klubben (Club Golf Danmark) tilslutter sig. Så kan vi blive en hel pæn dansk gruppe.

Desværre er det samme weekend, som der er Int. Alfa Romeo Træf i Ribe, men vi regner med, at der nok ikke er så mange, der kunne tænke sig at deltage i begge ting.

Program
- Fredag den 22. juni: Kørsel til Nürburgring (nogle, bl.a. Golf-klubben, kører derned fredag aften/nat og sparer en overnatning og fridag).
- Lørdag den 23. juni: 4-timers VLN-race på hele Nürburgring, som man kan se. Touristenfahrten kl. 18-19. Om aftenen fælles spisning.
- Søndag den 24 juni: Touristenfahrten på Nordsløjfen. Om aftenen kører vi til hotel ved Spa.
- Mandag den 25. juni: Trackday på Spa-Francorchamps med Pistenclub.de (deltagerpris 535 € inkl. medlemsskab). Aftenspisning.
- Tirsdag den 26. juni: Hjemkørsel.

Vi får to overnatninger ved Nürburg, forventetde priser 50 € for enkeltværelse og 65-90 € for dobbeltværelse pr. overnatning. Og så får vi to overnatninger ved Spa, priser 80 € for enkeltværelse og 92 € for dobbeltværelse pr. overnatning.

Værelserne betales forud, og ved afmelding kan man kun få penge retur, hvis hotellet kan afsætte værelserne til anden side.
Tilmelding til turen sker ved at sende mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Fortæl om dine ønsker (personer, værelser, dage hvis du ikke skal med til det hele). Du vil så få oplysning om konto, hvortil du kan indbetale pengene for overnatningerne.
Tilmelding senest torsdag den 15. februar, hvis vi skal skaffe værelser til dig.
Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Sjælland

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark