Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Danish Masters Racing Festival
Fra Lørdag, 5. Maj 2018
Til Søndag, 6. Maj 2018
alt
Kom med til Danish Masters Racing Festival

Kære bilentusiast

Kom med til en weekend med historiske racerbiler og motorcykler, når Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport i fællesskab afvikler løbsweekend på FDM Jyllandsringen den 5. og 6. maj 2018.

Det bliver en weekend med løb for historiske klasser med standardvogne, sportsvogne og formelbiler med deltagelse fra både ind- og udland. Vi præsenteres desuden et stort felt af Youngtimere og Road Racing med klassiske motorcykler. Alle løb er mesterskabstællende.

Vi forventer op imod 180 deltagende biler og 75 motorcykler, så der bliver noget at se på hele weekenden. Både lørdag og søndag er der fuld aktivitet i depotområderne, hvor du kan komme helt tæt på alle biler og motorcykler, og få en snak med kørerne.

Medlemmerne af landets bilklubber får muligheden for at opleve løbene fra egen bil, placeret ud for banens publikumslangside. Hele græsarealet vil blive afsat til parkering og udstilling af klubmedlemmernes biler.

Rabat til medlemmer af bilklubber
Som medlem af en bilklub kan du købe billetter med rabat til dig og én ledsager. Medlemspris for en weekendbillet er 150,- kr. pr. person og 100,- kr. for en dagsbillet. Normalpris for en weekendbillet er 250,- kr. Billetter kan bestilles på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Har du spørgsmål til arrangementet, så er du velkommen til at kontakte mig pr. mail:
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på tlf. 4036 3175.

Læs mere om Danish Masters Racing Festival på www.dmracing.dk.

Vi ser frem til at se dig til en weekend med masser af historisk motorløb.

De bedste hilsner
Uffe Madsen
Arrangør : Danish Master Racing Festival

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark