Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Oldtimer Grand Prix, Nürburgring
Fra Torsdag, 9. August 2018
Til Mandag, 13. August 2018
Traditionen tro, arrangerer den jyske sektion atter i år den succesfulde tur til Oldtimer Grand Prix på Nürburgring i Eifelbjergene.

Vi bor på hyggeligt hotel direkte ved Moselfloden i den lille by Ernst, hvorfra der er cirka 50 min. transport til banen. Transporten foregår i bus og er inkl. prisen for turen. Takket være vores medlemsskab af Alfa Romeo Klub Danmark kan vi købe adgangsbilletter hos vores venner i den tyske Alfaclub.

Billetterne, samt armbind, gælder for adgang til banen og fri forplejning i Alfa Romeo-teltet. Dette adgangsbevis købes hos tyskerne ved ankomst til banen fredag formiddag og er ikke inkl. i turen (pris cirka 40 €). Der er fuldt program fredag, lørdag og søndag, begyndende med teknisk kontrol, tidtagning samt indledende heats. Lørdag og søndag køres videre, og bilerne, selv om mange er fine gamle klenodier, bliver ikke sparet. Det er race for alle pengene, og der er lyd på!

Hotellet, som vi bor på, er et typisk hyggeligt, lidt ældre, Rheinland/Pfalz-hotel med traditionel mad og atmosfære. Vi bor med halvpension, hvilket indebærer morgenmadsbuffet samt tre retters aftenmenu hver dag. Vi starter med aftensmad og velkomstdrink første aften (torsdag) og
morgenmad inden afrejsen mandag.

Eifelbjergene er et utrolig flot område, der er gennemskåret af den snørklede Moselflod, hvor vinmarkerne står tæt på de stejle skrænter på begge sider af floden. Vinen, der produceres her, er helt sin egen og i høj grad værd at smage på. Turen udgår fra Jylland, med de første opsamlinger i det midtjyske; Hammel, Aarhus osv. Præcis angivelse af opsamlingssted og tidspunkt oplyses i forbindelse med tilmelding.

Medlemmer fra Fyn og Sjælland indbydes selvfølgelig også til at deltage. Der vil i givet fald være påstigning typisk i Kolding og Rødekro (via togforbindelse). Undervejs på turen vil vi gøre nødvendige stop for frokost m.m. Bussens kaffemaskine er desuden leveringsdygtig hele vejen, ligesom køleskabet er fyldt op med kolde drikke.

Turens pris er 3.480 kr. for bustransport samt overnatning m/halvpension i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 250 kr. (begrænset antal). Indbetaling af depositum på 1.500 kr. ved tilmelding og restbeløb senest den 1. august på konto 7613 7504015. Husk at anføre ”OGP” samt navn og gerne medlemsnummer.

Tilmelding til Jens Chr. Noes, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller tlf. 30 27 27 83.

Deltagerliste samt opsamlingssteder og tidspunkter udsendes cirka en uge før afgang.
Vi råder over 30 sengepladser, så vent ikke for længe.
Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Jylland

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark