Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Julekøretur i Nordjylland
Lørdag, 24. November 2018, 10:00
Vi mødes på P-pladsen ved Kvickly Nørresundby. Der er afgang herfra præcist kl. 10.00, så eventuelle toiletbesøg skal være klaret inden kl. 10.00.

Vi kører ud på en lille juletur igennem landskabet i Vendsyssel til julestue på Børglum Kloster, Børglum Klostervej 255, 9760 Vrå. Se mere på www.boerglumkloster.dk - julemarked.

Der er udstilling om TV2's julekalender fra 2011 og 2016, Ludvig og Julemanden. Der er åbent i de private stuer, som er julepyntet. Så der er stor chance for at komme i julehumør, hvis man ikke er det endnu.

Der er mange boder og en café, hvor frokosten kan indtages (for egen regning).

Kl. 15.00 mødes vi udenfor ved bilerne, og så går køreturen igen igennem Vendsyssel til Sulsted Kro, Holtevej 10, 9381 Sulsted. Her er klubben vært med glögg og æbleskiver, kaffe og lagkage.

Der er sædvanen tro juleposer til børnene. Dog vides det ikke, om julemandens hjælper har tid til at komme forbi.

Tilmelding senest onsdag den 14. november til Ingebritt & Stig Søjvang, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller tlf. 26 80 67 99. Husk at oplyse, hvor mange børn der deltager, og hvilken alder de har. Det er af hensyn til entrébilletten til Børglum Kloster, og vi skal også være sikre på, at der er godteposer nok til de kære små.
Sted : Kvickly Nørresundby, Loftbrovej 17, 9400 Nørresundby,


Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Jylland

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark