Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Spettacolo Nordico
Fra Lørdag, 14. September 2019
Til Søndag, 15. September 2019
alt

Sidste års succes gentages i weekenden 14 - 15 september 2019!

De skandinaviske Alfa Romeo klubber arrangerer for andet år i træk Spettacolo Nordico på Ring Knutstorp i Skåne, Sverige. Det er 2 dage, hvor alt handler om italienske biler - andre italienske køretøjer er også velkomne!

Klubbernes racer serier CAR Challenge & Corsa Italiana har konkurrence på banen som er en af Sveriges mest lovpriste racerbaner. Vi har også trackday begge dage, hvor alle får mulighed for at køre sin bil på banen under kontrollerede forhold. For den nysgerrige chauffør er der yderligere mulighed for at køre på banen midt på dagen, “Lugna halvtimmen”, hvor vi kører efter en sikkerhedsbil.

Om lørdagen tilbydes de besøgende muligheden for at køre med Racetaxi med de bedste kørere! Grib chancen for at føle den sugende fornemmelse i maven, når du kører rundt på banen i fuld fart. Har du ikke tidligere tænkt på at køre selv, vil dette garanteret give smag for mere!

I pitten holder vores fin-bil udstilling for Alfa Romeo og andre italienske biler, så medbring din Bella Macchina! Prisen for fineste bil uddeles om lørdagen. Sidste år kunne vi beundre mere end 50 skinnende biler fra 1950’erne og frem til de nyeste modeller.

I år forsøger vi at lokke endnu flere usædvanlige biler frem!

Lørdag aften vil der være middag i restauranten ved banen, hvor vi omgås og hygger hele aftenen i selskab med nye og gamle venner.

Road rally i de smukke omgivelser omkring Knutstorp starter søndag formiddag. Skåne viser sig fra sin aller smukkeste side i området ved Söderåsen under 1 - 1½ times kørsel. Snedige spørgsmål og flotte sights garanteres. Vinderen kommer på podiet sammen med vores racing venner.

Flere informationer om program og tilmelding til de forskellige aktiviteter findes på www.spettacolonordico.com.
Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Club Alfa Romeo Svezia & Klubb Alfa Romeo Norge

Tilbage


Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark