Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Internationalt Alfa Romeo Træf
Fra Fredag, 18. Juni 2021
Til Søndag, 20. Juni 2021
altVi håber og forventer, at vi med sommeren igen nærmer os normale tilstande, så vi kan afholde et festligt og hyggeligt træf i de skønne rammer ved Sæby.

Så vi skal have en fest, og den skal være STOR, nu skal vi rigtig hygge os. Vi har givet den en skalle og åbnet op for kassen (faktisk er den ved at være så fuld, at den ikke kan lukkes) og giver den hele armen med lækker mad og god musik.

De seneste år har været med nogle fine overskud, og da vi troede, at vi skulle bruge nogle af pengene sidste år, blev vi ramt af corona. Så nu lejer vi både et rigtigt partytelt med fast bund og varme (om nødvendigt bliver det også tændt), Nordjyllands bedste partyband (nej, det bliver ikke Sussi og Leo), så vi får gang i festen. Hertil flere andre fine tiltag, mere om dette senere.

Som skrevet før har vi valgt at støtte økonomisk fra klubbens side, og vi ved godt, at det på ingen måde løber rundt, så der er ingen rabat, hvis man ikke kommer til grill eller morgenmad m.m., men priserne for hele herligheden er som følger:
• Børn under 13 år er gratis (men skal tilmeldes)
• Unge mellem 13 og 16 år: 150 kr. pr. person
• Voksne over 16 år: 300 kr. pr. person

Tilmelding senest søndag den 6. juni til formanden, helst på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Skriv, hvor mange I kommer, samt om I deltager i det hele. Hvis du er computer anALFAbet, kan du tilmelde dig via telefon. Dette skal ske efter kl. 18.00 eller i weekenden på tlf. 22 13 43 23 (vi vil meget gerne have jeres kontaktdata om e-mail og telefon, så vi kan kontakte jer med info om nødvendigt).

Beløbet for deltagelse skal ligeledes være os i hænde senest søndag den 6. juni og skal indbetales til konto 1551-1711679 eller på Mobilepay 19077. Husk at anføre medlemsnummer eller mindst navnet på tilhørende medlem specielt, hvis indbetaleren ikke er medlem. Vi tilbagebetaler alt, hvis vi af en eller anden grund ikke kan afholde træffet.

Men husk, at man skal selv booke campingpladsen eller anden overnatning alt efter, hvordan man vil bo. Selvfølgelig anbefaler vi Hedebo Strand Camping, Eric har lavet en speciel pris til os og holder hytterne tilbage til os frem til den 1. maj 2021.

Ligeledes vil man kunne få sit depositum tilbage, hvis vi mod forventning bliver forhindret i at afholde træffet grundet corona.

Hedebo Strand Camping kan kontaktes på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på tlf. 98 46 14 49 for bookning.
Sted : Hedebo Strand Camping, Frederikshavnsvej 108, 9300 Sæby


Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Sektion Jylland

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark