Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Arrangementer
Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
Vis år Vis måned Vis uge Vis i dag Søg Vælg ny måned
Classico Træf på Fyn
Fra Fredag, 19. August 2022
Til Søndag, 21. August 2022
I 2022 har Fyn igen fået æren af at arrangere weekenden. Vi har af naturlige årsager altid haft ”økuller”, når vi mødtes på Fyn og omkringliggende øer. I 2013 holdt vi vores træf på Ærø, 2016 på Samsø og 2019 på Langeland. Træffet 2022 vender tilbage til ”fastlandet” med overnatning på Nyborg Strand Hotel.

alt
Programmet er for nuværende således
Weekendophold den 19.-21. august inkl. halvpension, 2 x overnatning i dobbeltværelse, 2 x morgenbord, højrebsmenu fredag, en 3-retters menu lørdag og ”køreboller” søndag.

Pris pr. person i dobbeltværelse, 2.250 kr.
Enkeltværelsestillæg, 850 kr.

Tilmelding foretages til Klaus Wedel Berthelsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , og betalingen indsættes på den fynske klubs konto senest den 1. juni på konto 5384 0320889 eller Mobilepay nummer 76407.

Hvad skal der ske?
Fredag mødes vi på Nyborg Strand Hotel.

Lørdag efter morgenmaden kører vi nord på til Kertinge Nor, hvor vi skal se Ladby Skibet. Derfra kører vi noret rundt, måske med en afstikker til Odense Fjord, og videre forbi Kerteminde Bugt og Nordstranden.
Vi parkerer ved Kerteminde Marina, hvor der kan købes mad både på Marinaen, i Sejlklubben eller de få skridt inde i Kertemindes hyggelige gamle gader. Derefter samles vi igen ved Marinaen for i samlet flok at besøge Johannes Larsen Museet, som er en fantastisk kulturperle. Glæd jer.
Efter endt besøg runder vi et par af Johannes Larsens motiver og ser hans gamle jolle Rylen, som han og hans ven Achton Friis, der havde deltaget i Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstkyst 1906-1908, brugte til at kortlægge De danske Øer 1926-1928. På Johannes Larsens sejlture med Rylen fik han inspiration til mange af sine malerier og skitser af fugle.
Fra Kerteminde følger vi kysten sydpå, forbi Lundsgård og Risinge, som er en fantastisk flot herregård, bygget i bindingsværk. Efter ankomst til Nyborg Strand Hotel, er der fri leg, måske med en tur i Storebælts bølger og en Fernet. Og så er der jo den store menu lørdag aften.

alt
Søndag efter morgenmaden kører vi ganske kort til Nyborg Slot. Slottet er desværre lukket på grund af storpolitiske uenigheder om en nybygning af et besøgscenter og det tårn, som slottet havde i sin storhedstid, hvor kongerne regerede fra. Vi har selvfølgelig med kløgt og snilde fået låst slottet op, og vi får en guidet tur i det gamle kongeslot.

Bindende tilmelding og betaling senest 1. juni 2022.
Arrangør : Alfa Romeo Klub Danmark, Classico Register

Tilbage


Banner

© 2008-2021 Alfa Romeo Klub Danmark