Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst
  • Side:
  • 1
  • 2

EMNE: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modstand 07.12.2016 16:47 #24614

Hej Esben. Fantastisk: Min kone kom hjem i går aftes med Mito'en, der ikke virker på blæsertrin 1-3 (lige som din). Første forsøg var at tjekke sikringerne også de dårligt placerede under instrumentbrættet - ingen held. Næste forsøg er at tjekke på Alfaklubben under Mito og bingo: Så springer dit indslag op som det første:) Nu skal jeg ude og rode lidt.

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modstand 07.12.2016 17:56 #24615

Gilbert Jensen skrev:
Hej Esben. Fantastisk: Min kone kom hjem i går aftes med Mito'en, der ikke virker på blæsertrin 1-3 (lige som din). Første forsøg var at tjekke sikringerne også de dårligt placerede under instrumentbrættet - ingen held. Næste forsøg er at tjekke på Alfaklubben under Mito og bingo: Så springer dit indslag op som det første:) Nu skal jeg ude og rode lidt.


Så er trinregulerings-modstanden afmonteret. Der sad ingen skrue i min til at holde den fast og jeg tror heller ikke det er nodvendigt for den sidder fint uden. Hvordan ved jeg så om den er defekt - kan man måle noget?
Vedhæftning:

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand 07.12.2016 19:42 #24616

Hej.

Du skal kunne måle en modstand mellem indgang og alle 4 udgange. Blæserhastigheden reguleres ved at fyre effekt af i en modstand i stedet for motoren. Du skal kunne måle mindst modstand på trin 4 og så stigende modstand desto lavere trin der måles på. Er der et trin uden modstand, er det defekt.
Med venlig hilsen
Morten Svendsen, Rødekro
ARKD-medlem nr. 4630
Alfa Romeo 1300 GT Junior 1966
Alfa Romeo 1300 Spider 1971
Fiat Grande Punto 1.3 JTD 5D Dynamic 2009
Peugeot 208 BlueHDI Desire Sky 2017
Ex - Citroen C4 Cactus 1.6 HDI Feel 2016
Ex - VW Multivan Highline 2.5 TDI 7 prs. 2006
Ex - Fiat Punto 85 ELX 3D 1998
Ex - Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 1996
Ex - Fiat 128 1.1 1973

Sv: Alfa MiTo: Varmeblæser modtand 18.12.2016 12:13 #24662

Tak til Morten - målte den igennem og der var ikke målbare fejl. Jeg gav den kontaktspray og monterede den igen og halleluja: Har nu kørt upåklageligt siden.
  • Side:
  • 1
  • 2
Tid til at oprette siden: 0.16 sekunder

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark