Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst

EMNE: MultiAir fejl

MultiAir fejl 05.10.2016 21:06 #24028

Efter fire værksteder og og efter at være blevet mange tusind fattigere menes det nu at kunne konstateres at mit Multiair modul er defekt. Hvordan det ? Jah man kan ikke finde ud af hvad der ellers er galt med bilen ? Må bare konstatere at ikke alene er det åbenbart ingen seriøse måder at fastslå dette problem på, ingen fejlkoder fra modulet åbenbart heller ingen procedurer som gør at man kan vide det med sikkerhed er problemet. Nej man kan putte penge ned i et sort hul og derefter spille i tombola og så se om man vil ofre de ca. 13.000 det koster at få det skiftet og så be til at det hjælper. Og Alfa Romeo DK, ja de kan og vil åbenbart heller ikke bidrage med noget som helst brugbart. Jeg kan ikke få nogen forklaring på hvorfor bilen kun har et problem så længe den er kold og jeg kan ikke få et kvalificeret svar på hvordan de kan sige at det er multimodulet. De har som bekendt lavet en nyere ver. af modulet plus halveret tiden mellem olieskift selvfølgelig ud fra at der har været alt for mange fejlede multiAir moduler. Men vil de tage ansvar for det ? Nejj det er da meget lettere at lade kunderne betale for deres fadæser. Helt ærligt synes jeg der er under al kritik ! Og må sige at hvis det er std. Alfa har tænkt sig at levere så kan de godt kigge mere end langt efter mig som kunde EVER igen. Er mere end træt af man ikke kan få en kvalificeret forklaring og at man som producent ikke gider tage ansvar for sit produkt. Godt nok er der ikke længere garanti på bilen meen en bil skal kunne køre mere end 45.000 inden den skal hoved renoveres det er under lavmålet for en bil især i den prisklasse. Måske skulle jeg købe en Duster næste gang den kører nok i længere tid...
Sidste redigering: 05.10.2016 21:07 af André Nielsen.

Sv: MultiAir fejl 05.10.2016 22:56 #24030

Jeg (og uden tvivl andre) forstår din frustration, som du får afløb for.
Men du skal nok være mere specifik på, hvad der sker med motoren og hvad du har fået at vide hos en Alfa forhandler eller Alfa specialist, for at nogen her kan hjælpe dig.
Det normale i sådan en situation er, at det autoriserede værksted kontakter Alfa's service afdeling med dokumentation for, at service intervaller er blevet overholdt og korrekt olie er blevet anvendt, for at få åbnet en kulance sag.

Sv: MultiAir fejl 06.10.2016 07:06 #24031

Jeg er helt enig med Andre. Jeg har selv haft et indlæg vedr. evt. fejl på modulet - en fejl der siden viste sig at være enten dårlig olie eller for lav spænding. Jeg syntes ikke at det entydigt viste sig hvad der hjalp, men endnu kører bilen fint. Andre har da virkelig fat i noget med hensyn til dårlig oplevelse vedr. sådanne fejl. Jeg bor temmelig langt fra et autoriseret værksted og startede derfor ud med en telefonkonsultation til en autoriseret forhandler. Flinke folk - men når et autoriseret værksted siger at de er sikre på at der er udskiftet moduler som slet ikke var nødvendige så tænker man alligevel sit. Jeg kan se på engelske fora at det er samme problemstilling de kæmper med, nemlig at Alfa Romeo lader kunderne bakse med problemer som de burde være eksperter i at løse. Det er ikke så meget det at det koster at holde bil men deres umidelbare ligegyldighed overfor kundernes problemer. DET KAN SIMPELTHEN IKKE PASSE AT en bilkoncern ikke kan diagnosticere en sådan udbredt fejl så kunden sidder med en opfattelse af at de gør hvad de kan. Hvis de ikke kan må man sige at deres fremtid er ganske uvis selvom de nu formentlig kommer med produkter der er fuldt på højde med etblerede mærker. Organisationen og viljen skal simpelthen op i et højere gear hvis de vil etablere sig blandt de seriøse.

Sv: MultiAir fejl 06.10.2016 08:29 #24033

En mand skal kunne stole paa sin slagter, mekaniker og praest - i den raekkefoelge. Jeg vover det ene oeje og siger at hvis det er dyrt at holde Alfa, saa skal man kraftigt overveje at skifte vaerksted.

Det er muligt at timeprisen hos Car Centre er hoej, men til gengaeld faar man kvalificeret service og gaar aldrig forgaeves - det er billigere i det lange loeb ..
FIAT 500S
Alfa Romeo 156 GTA
Ducati Monster S4 916

Sv: MultiAir fejl 06.10.2016 14:58 #24035

"You nailed it"

Venlig hilsen.
Mugge
Sidste redigering: 06.10.2016 15:04 af Mogens Kirkegaard Thomsen. Begrundelse: Mangler et ord

Sv: MultiAir fejl 06.10.2016 16:11 #24037

Min kaffemaskine og mit stereoanlæg har 10 års garanti, selvfølgelig skal en kvalitetsbil også have det. Egentligt burde det være lovpligtigt med henblik på bæredygtighed.

Og man må efterhånden konstatere, at der åbenbart er ganske få værksteder i DK, som evner at servicere en Alfa Romeo ordentligt. Måske skal vi have en positivliste på hjemmesiden?
Giulietta 1.4 TURBO BENZINA MULTIAIR TCT
ex 159 Sportwagon 2.2 JTS — 147 1.6 TWIN SPARK — 146 1.8 TWIN SPARK — 145 1.4 Boxer
Sidste redigering: 06.10.2016 16:11 af Thomas Lund Nielsen.
Tid til at oprette siden: 0.13 sekunder

Banner

© 2008-2018 Alfa Romeo Klub Danmark