Alfa Romeo NYT

Det nye klubblad

Medlemslogin


Velkommen, Gæst
  • Side:
  • 1

EMNE: Klimaanlæg udfordringer

Klimaanlæg udfordringer 22.05.2019 16:42 #30138

Hej

Klimanlægget i min giulietta opfører sig ikke som det skal.
Når jeg starter bilen kan jeg se og høre, at kompressoren starter, men efter nogle sekunder slår den fra. Det er i øvrigt ligemeget om den står på auto eller om jeg manuelt ændrer på temperaturen og ligemeget om a/c knappen er tændt eller slukket.
Den starter ikke igen, heller ikke selvom jeg kører temperaturen helt ned på LO. Slukker jeg bilen og starte den igen, så starter kompressoren igen og slår så fra igen efter nogle sekunder. Den har været hos en mekaniker og han kunne se en fejl på en blandingsmotor (tror jeg det hedder), så den blev skiftet. Nu udlæser den ikke nogen fejl, men kompressoren opfører sig som før.

Er der nogen der har været ude for noget lignende, eller har idéer?

Sv: Klimaanlæg udfordringer 22.05.2019 18:38 #30139

Måske der er for lidt kølemiddel på systemet.

Sv: Klimaanlæg udfordringer 22.05.2019 18:44 #30140

Der blev fyldt kølemiddel på og den er heller ikke utæt.
Mekanikeren sagde noget om at koblingen på kompressoren slår til når bilen starter, men slår fra igen nogle sekunder efter. Så den køler ikke.
Jeg ved ikke noget om den slags.

Sv: Klimaanlæg udfordringer 22.05.2019 22:35 #30143

Der sidder en tryksensor på det ene rør , det kan være her fejlen den ligger .

Evt få læst fejlen ud på original tester.

Det kan være koblingen på kompressoren der har en fejl.

Men alt du spørger om her vil kun være noget gætværk når men ikke lige står og ser hvad der sker.
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.16 sekunder

Banner

© 2008-2019 Alfa Romeo Klub Danmark